"Contract and Commercial Management" Leadership Training Center
Greetings from Leadership Training Center
We are pleased to inform you that we are in the process of implementing Training Course:
"Contract and Commercial Management"
by the following details:
Dubai - UAE 08 : 12 January 2017
Objectives:
- Cost, pricing and payment
- Negotiation principles
- Overview of contractmanagement lifecycle
- Requirements developmentand management
- Bid and proposal management
- Negotiation planning andpreparation
- Transitioning to a new contract
Who should attend?
This training programme is ideal for individuals involved in or supporting contracting who want to improve their commercial management skills; individuals in functions such as project management, who need practical training in commercial management; general audiences wanting to gain a basic understanding of commercial management.
Kindly do not hesitate to contact us for any further requirements.
Greetings from Leadership Training Center
We are pleased to inform you that we are in the process of implementing Training Course
" commercial property management course "by the following... (مشاركات: 0)
Greetings from Leadership Training Center
:We are pleased to inform you that we are in the process of implementing Training Course
" Contract and Commercial Management "
by the following details
... (مشاركات: 0)
Gentlemen Clients International Training Center and Consultation
Center invites you to see the training plan2013
And registration in one of courses for 2013
· Leadership and Management (مشاركات: 0)
دورة تدريبية تهدف الى تعريف المتدربين بأحدث المفاهيم والأساليب والمهارات اللازمة للتخطيط واعداد وادارة وتحليل الموازنات قصيرة الأجل والموازنات طويلة الأجل، أيضا اعداد القوائم المالية المتوقعة، ودراسة المفاهيم ذات العلاقة بالموازنات.
برنامج تدريبي يشرح مفهوم الاستدامة في الرعاية الصحية وكيفية تطبيق استراتيجيات استدامة مبتكرة في المستشفيات. ويتناول أفضل الممارسات في مجال استدامة المستشفيات ويسلط الضوء على دور التكنولوجيا والابتكار كأدوات فعالة لتحقيق التنمية المستدامة في المجال الطبي
ورشة عمل تدريبية مكثفة تم تصميمها خصيصا لموظفي الامن الاداري في المنشآت بهدف اكسابهم مهارات التواصل مع الجمهور وخدمة العملاء، وكذلك تدريبهم على كيفية التعامل مع الشكاوي والمواقف الصعبة بصورة ودية مع الجمهور والمتعاملين تعكس صورة ايجابية عن المنشأة او الشركة.
صمم هذا البرنامج خصيصا لتأهيل رجال التسويق وتمكينهم من اعداد خطة التسويق الناجحة التي تحقق أهداف الشركة. ويستهدف هذا البرنامج موظفي التسويق ومشرفي التسويق ومديري ادارات التسويق وكذلك الافراد الراغبين في الالتحاق بإحدى هذه الوظائف.
للشركات الراغبة في تأهيل موظفيها وتمكينهم من اعداد السجل البيئي وفهم اللوائح والقوانين البيئية وكذلك اعداد سجل المخلفات الخطرة وعمل التدقيق البيئي واعداد التقارير البيئية بكافة انواعها البرنامج يتضمن دراسات حالة وتدريب عملي على اعداد السجل البيئي وسجل المخلفات.