النتائج 1 إلى 4 من 4

الموضوع: Test of IT CPHQ

  1. #1
    الصورة الرمزية Amira ismaiel
    Amira ismaiel غير متواجد حالياً مسئول إدارة المحتوى
    نبذه عن الكاتب
     
    البلد
    ارتيريا
    مجال العمل
    1
    المشاركات
    3,073

    Test of IT CPHQ

    QUESTION:
    1


    Underuse is evidence by the fact that many scientifically sound practices are not used as

    often they should be, For example, biannual mammography screening in woman ages 40

    to 69 has been proven beneficial and yet is performed less than 75 percent of the time.”

    This is the categorization of:

    A. Defects

    B. La of professionalism in Medical field

    C. La of care

    D. Healthcare practice

    Answer:
    A

    QUESTION:
    2

    __________ is a term applied when the proper clinical car process is not executed

    appropriately, such as giving the wrong drug to a patient or incorrectly administering the

    correct drug.

    A. Underuse

    B. Overuse

    C. Misuse

    D. Illegal use

    Answer:
    C

    QUESTION:
    3

    Crossing the Quality Chasm provided a blueprint for the future that classified and unified

    the components of quality through six aims for improvement, chain of effects, and simple

    rules for redesign of healthcare. The six aims for improvement, viewed also six

    dimensions of quality. Which of the following is NOT out of those dimensions?

    A. Safe

    B. Care centered

    C. Efficient

    D. Effective

    Answer:
    B


    QUESTION:
    4

    ______________ can be measured by how well evidence-based practices are followed,

    such as the percentage of time diabetic patients receive all recommended care at each

    doctor visit, the percentage of hospital-acquired infections, or the percentage of patients

    who develop pressure ulcers (bed sores) while in the nursing home.

    A. Safe care

    B. Equitable care

    C. Effective care

    D. Timely care

    Answer:
    C

    QUESTION:
    5

    Today’s patients’ perception of the quality of our healthcare system is not favorable. In

    healthcare,
    quality is household word that evokes great emotion, including:

    A. Frustration and despair, exhibited by patients who experience healthcare services

    firsthand or family members who observe the care of their loved ones

    B. Anxiety over the ever-increasing costs and complexities of care

    C. Patient centered measures

    D. Timely care that may be experienced in terms of performance of services

    Answer:
    A, B

    QUESTION:
    6

    There is a story of an intensive care unit (ICU) at Dominican Hospital in Santa Cruz

    Country, California. Dominican, a 379-bed community hospital, is part of the 41-hospital

    Catholic Healthcare West system. “We used to replace ventilator circuit for incubated

    patients daily because we thought this helped to prevent pneumonia,” explained Lee

    Vanderpool, vice president. “”But the evidence shows that the more you interfere with

    that device, the more often you risk introducing infection. It turns out it is often better to

    leave it alone until it begins to become cloudy, or ‘gunky,’ as the nonclinicians say.” The

    hospital staff learned an important lesson from this experience that:

    A. Evidence is more powerful than intuition

    B. Intuition is more powerful than evidence

    C. Efforts improve mortality rate

    D. Introduction f a new protocol, or any new idea, involves education


    Answer:
    A

  2. #2
    الصورة الرمزية Amira ismaiel
    Amira ismaiel غير متواجد حالياً مسئول إدارة المحتوى
    نبذه عن الكاتب
     
    البلد
    ارتيريا
    مجال العمل
    1
    المشاركات
    3,073

    رد: Test of IT CPHQ

    QUESTION:
    7

    A number of attributes can characterize the quality of healthcare services. As, there are

    different groups involved in healthcare, such as physicians, patients and health insurers,

    tend to attach different levels of importance to particular attributes and as a result define

    quality care differently. Which of the following is/are NOT out of those attributes?

    A. Technical performance

    B. Responsiveness to patient preferences

    C. Excess staff

    D. Amenities

    Answer:
    C

    QUESTION:
    8

    Quality and technical performance refers to how well current scientific medical

    knowledge and technology are applied in a given situation. It is usually assessed in terms

    of:

    A. Timeliness and accuracy of the diagnosis

    B. Appropriateness of therapy and other medical interventions are performed

    C. The quality of interpersonal relationships

    D. Both A & B

    Answer:
    D

    QUESTION:
    9

    The quality of amenities of care refers to the characteristics of the setting in which the

    encounter between patient and clinician takes place, such as:

    A. Comfort

    B. Comfort, care and access

    C. Comfort, convenience and privacy

    D. Responsive to patient preferences





    Answer:
    C

    QUESTION:
    10

    Amenities may cover areas as mentioned below EXCEPT:

    A. Ample and convenient parking

    B. Good directional signs

    C. Comfortable waiting rooms

    D. Vast and facilitated food providing area

    Answer:
    D

    QUESTION:
    11

    _________________ refers to the “degree to which individuals and groups are able to

    obtain needed services.”

    A. Responsiveness to patient preferences

    B. Amenities

    C. Equity

    D. Access

    Answer:
    D

    QUESTION:
    12

    In earlier formulations, responsiveness to patients’ preferences was just one of the factors

    seen as determining the quality of patient clinician interpersonal relationship. But, now it

    is translated into many factors. Which of the following is out of such factors?

    A. Respect for patients’ values

    B. Respect for patients’ preferences

    C. Respect for patients’ expressed needs

    D. Respect for Respect for patient’s convenience

    Answer:
    A, B, C





    QUESTION:
    13

    Efficiency refers how well resources are used in achieving a given result. Efficiency

    whenever the resources used to produce a given output are _____________.

    A. Reduces, reduced

    B. Increases, increased

    C. Improves, reduced

    D. It is truly situation dependent

    Answer:
    C

    QUESTION:
    14

    In general, as the amounts spent on providing services for a particular condition grow,

    diminishing returns set in meaning that each unit of expenditure yield ever-smaller

    benefits until a point where ________________.

    A. No additional benefits accrue from adding more care

    B. Additional benefits are too small to justify the added costs

    C. There is displacement of more useful care

    D. perfection is within the reach of all individuals

    Answer:
    A

    QUESTION:
    15

    “Quality is the degree to which health services for individuals and populations increase

    the likelihood of desired health outcomes and are consistent with current professional

    knowledge.” This is the definition of Quality care often quoted by:

    A. IOM

    B. IHI

    C. HQCB

    D. OCHP

    Answer:
    A

    QUESTION:




    “Likelihood of desired health outcomes” corresponds to clinicians’ view that, with

    respect to outcomes, there are only probabilities, not certainties, owing to factors-such as

    patients’ genetically determined physiological reliance-that influence:

    A. The primary concerns of patients

    B. Outcomes of care and yet are beyond clinicians’ control

    C. Outcomes of care and now are within clinicians’ control

    D. High cost interventions

    Answer:
    B

    QUESTION:
    17

    In fact, because patients’ satisfaction is so influenced by __________________ rather

    than to the more indiscernible technical ones-health maintenance organizations, hospitals

    and other health care delivery organizations have come to view the quality of nontechnical

    aspects of care as crucial to attractions and retaining patients.

    A. Their reactions to interpersonal and amenity aspect of care

    B. Patients recognize that they do not possess the wherewithal to evaluate all technical

    elements of care

    C. Every patient has definite preference in every clinical situation

    D. Their likelihood of desires outcomes

    Answer:
    A

  3. #3
    الصورة الرمزية Amira ismaiel
    Amira ismaiel غير متواجد حالياً مسئول إدارة المحتوى
    نبذه عن الكاتب
     
    البلد
    ارتيريا
    مجال العمل
    1
    المشاركات
    3,073

    رد: Test of IT CPHQ

    QUESTION:
    29

    When formulating medical standards, a critical decision that must be made is the _____

    at which the standard should be set.

    A. Depth

    B. Clarity

    C. Level

    D. utility of measurement

    Answer:
    C

    QUESTION:
    30

    _________________ standards denote level of quality that can be reached under the best

    conditions, typically conditions similar to those under which efficacy is determined.

    These standards are especially useful as a reference points being evaluated should set as a

    benchmark.

    A. Optimal standards

  4. #4
    نبذه عن الكاتب
     
    البلد
    الولايات المتحدة الأمريكية
    مجال العمل
    Managerial Consultant - Trainer & Mentor
    المشاركات
    870

    رد: Test of IT CPHQ

    Thank you for such effort, but sorry wasn't it easier if you have posted in a Word document as an attachmment? so it could be easier to review

    Regards
    ***اذا أكرمت الكريم ملكته واذا أكرمت اللئيم تمردا ***
    اعمل لدنياك كأنك تعيش أبدا،واعمل لآخرتك كأنك تموت غدا

موضوعات ذات علاقة
أختبار فى السلامة Test in the safety
اليكم أحبائى نقدم لكم أختبار فى السلامة Test in the safety للعاملين بمجال السلامة و الصحة المهنية باللغة الانجليزية للتحميل من هنا ... (مشاركات: 20)

اختبار استعداد = Aptitude test
اختبار استعداد = Aptitude test اختبار يرتبط كثيرا بالمهارات المكانية ، والميكانيكية ، واللفظية الضرورية لمهمة معينة ما ، وغالبا ما يستخدم في المهن التي... (مشاركات: 3)

IQ Test - كسر الحاجز
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته مرفق لكم ورقة عمل لكسر الحواجز النفسية في اللحظات الاولى قبيل الابتداء باختبار الذكاء. ولكن للاسف انه باللغة الانجليزية ... (مشاركات: 2)

IQ Test
/upload/quiz.swf (مشاركات: 8)

Would Your Employees Pass The Passion Test?
Not enough passion in your organization? It’s costing you. Gallup estimated that the 22 million workers who consider themselves either actively disengaged or... (مشاركات: 0)

أحدث المرفقات