الموضوع: هل الترويج لفكر التحرش الآن أصبح موضة العصر ؟
هل الترويج لفكر التحرش الآن أصبح موضة العصر ؟
فيه اعلان بنت واقفة بتسرح شعرها و بتغني في حمامها اللي شباكه قدام شباك الجيران.. و الاب و الابن المفعوص
المفروض بيتفرجوا عليها و سامعينها بتغني فا بيكملوا كلام الاغنية..و هما باصين عليها من الشباك... البنت شافتهم و قفلت الشباك في وشهم كا رد فعل طبيعي
فا رد المفعوص قال لابوه هاتستحمي تاني الساعة ستة... !! (اللي باين في الاعلان ده ان الاب بيتحرش وولاده الاتنين واقفين جانبه يتفرجوا وواحد منهم عارف مواعيد التحرش امتي)
اللي باين قدامي ان في ام ما ربتش و ان الاسرة المصرية مهزأة و الناس بيتجسسوا علي بعض)
و المفروض انك لما تشتري في موسي كوست هايخليك تبعد عن اي حد ممكن يبص عليك و يجرح خصوصيتك ..
السؤال هنا لو ده حقيقي بيحصل
هل اخلاقيا الاعلان ممكن ينزل للمستوي ده من الوضاعة عشان يسوق لحاجة؟ ماكانش ينفع يركز علي الدوشة و خلاص بشكل عام؟
السؤال التاني.. مين شوية البلطجية المتحرشين اللي ما مادخلوش مدارس اللي بيكتبوا الاعلانات اللي شبه وشهم دي؟
اقناع الناس بإن الوضاعة و الانحطاط سائدين هو اللي رسخ وجودهم و ووسع انتشارهم ! المفروض الاعلام لو كان دوره نقد بناء يركز علي الايجابيات بنفس القدر اللي بيركز فيه علي السلبيات لان التركيز المستمر علي السلبيات عمل للناس desensitization رهيب
هل مفهوم التحرش بقي شئ عادي بيتروجله بقصد او من غير قصد و ممكن يدخل بيوتنا من غير رقابة؟ هي دي ثقافة الافلام الهابطة بتاعة السبكي اتنقلت للتلفزيون بالسهولة دي!؟
السلام عليكم ورحمة الله
يشرفنا نحن مركز الخليج الاسترتيجي للتدريب ( Gulf Std)
ان يقدم لكم في مجال تسويق ومبيعات دورة :
**الترويج وتنشيط المبيعات.
الأهـــــداف :
• إكساب المشاركين... (مشاركات: 0)
نريد ترجمة اجرائية وتنفيذية لفكر الرئيس التطويري المؤسساتي
انا هنا اناشد السيد الرئيس وكل مناصري المشروع التطويري التحديثي لسورية في كل المؤسسات الحزبية والحكومية الشفافية والوضوح في العمل وان... (مشاركات: 0)
يسر أكاديمية نحو للعلا للتدريب والتطوير وتنمية التفكير عن إقامة لقاء تدريبي بالتعاون مع مدرسة الإمام علي بن أبي طالب الابتدائية بمحافظة الإحساء لأشبال الابتدائي وجيل الغد...
سوف يتم بث اللقاء حي... (مشاركات: 0)
السلام عليكم جميعاً،
هذه أول مشتركة لي بالمنتدى كتابةً، بالرغم من أني أطالع المقالات والأراء المنشورة دوماً. السؤال الذي أبغى أن أطرحه هنا هو: ما هو رأيكم في التدريب البين-ثقافي وكيف تستفيد منه... (مشاركات: 0)
في حياتنا المعاصرة اليوم تزداد معاناة المرأة العاملة والدارسة سواءً كانت فتاة أم متزوجة بسبب ظاهرة " التحرش الجنسي " ،والتي تتلون مظاهره بين التحرش الشفهي من إطلاق النكات والتعليقات المشينة ... (مشاركات: 0)
برنامج تدريبي متخصص لتأهيل المشاركين على فهم طبيعة السوق العقاري السعودي وحجم تعاملاته وتوقعات النمو المستقبلية ويقدم شرحا للمهن العقارية ويستعرض اللوائح المنظمة للسوق العقاري السعودي وأنظمة التمويل العقاري في السعودية والجهات المرتبطة بالسوق العقاري السعودي والتطبيقات الالكترونية العقارية المنظمة للسوق العقاري السعودي والتقييم العقاري بالسعودية ويتضمن البرنامج ورش عمل ومناقشات وجلسات حوار حول السوق العقاري السعودي.
برنامج متخصص في محاسبة التكاليف يشرح أهمية التكاليف ودورها وعلاقتها باتخاذ القرارات الادارية ويشرح اساليب واجراءات محاسبة التكاليف في السيطرة والرقابة على عناصر التكاليف وكيفية تطبيقها، وانظمة تكاليف الأوامر الإنتاجية وتكاليف المراحل الانتاجية، وخصائص هذه الانظمة وكيفية احتساب التكاليف وعرضها في ظل كل نظام منها، بالتطبيق علي شركة حقيقية
برنامج تدريبي يشرح البنية القانونية لنظام PDPL والمبادئ الأساسية لحماية البيانات الشخصية وحقوق أصحاب البيانات والمسؤوليات القانونية والتنظيمية للمؤسسات كـ "مسؤول معالجة" أو "مُعَالِج" ويدرب المشاركين على صياغة سياسات خصوصية متوافقة مع PDPL وقابلة للتطبيق ويمكنهم من تصميم نماذج حوكمة البيانات الداخلية (Data Governance Frameworks) وتحقيق التكامل بين القسم القانوني والفريق التقني في تنفيذ متطلبات PDPL. وإجراء تقييم ذاتي لمستوى الامتثال وتحديد فجوات التنفيذ.
تعلم كيف تقيم حالة التغذية للطفل وفقا لمراحل نموه المختلفة وكيفية وضع نظام غذائي متوازن وصحي يلبي احتياجات الطفل من الطاقة وكيف تجعل الطفل قادر على اتباع نظام صحي دون حرمان وكيفية التعامل الصحي مع مشاكل الأطفال مثل السمنة والنحافة والتبول اللاارادي.
برنامج تدريبي يتناول تعريف ومفهوم الصحافة الالكترونية والمهارات المهنية للصحفى الإلكتروني والكتابة الفعالة لصفحات الموقع الإلكتروني واعداد المحتوى والافكار و الشكل الهيكلى والتفاصيل وتحرير الخبر الالكتروني والتواصل والتعامل مع المصادر والصحفيين ومبادئ التعامل الصحفى مع السوشيال ميديا "مواقع التواصل الإجتماعى" وبرامج الإنترنت وتطبيقات الموبايل المستخدمة لتحسين جودة المنتج الصحفى وتعديل الصور الصحفية وطريقة تحريرها